Join the FAR Team: New Vacancy

25 June 2019

Join the FAR Team: New Vacancy

Are you interested in supporting the Foundation for Auditing Research? We are currently looking at hiring a Programme  Coördinator to join our professional team. Please see the vacancy below for more information (Dutch). 


Programma Coördinator “Foundation for Auditing Research” (Research Coördinator)
(0,8 – 1 fte / 32 – 40 uur)


De uitdaging

Nyenrode Business Universiteit verzorgt de managementorganisatie voor de Foundation for Auditing Research (FAR – zie hieronder). Deze managementorganisatie, bestaande uit een klein team van ca. vier personen, staat onder leiding van prof. dr. Olof Bik RA (Hoogleraar aan Nyenrode en Managing Director van FAR) en prof. dr. Jan Bouwens (Hoogleraar aan UvA en Managing Director van FAR) en maakt onderdeel uit van het bredere programmamanagementteam Accountancy op Nyenrode. 

Als Programma Coördinator (of Research) van FAR geef je uitvoering aan de onderzoeks- en data verzamelingsactiviteiten van de FAR. Meer in het bijzonder geef je uitvoering aan en ondersteun je het management van de onderzoeksprojecten belegd bij wetenschappelijke onderzoeksteams (nationaal en internationaal), de samenwerking met de aangesloten accountantsorganisaties (met name wat betreft dataverzameling) en het data management in samenwerking met een externe organisatie. Daarnaast ondersteun je in de organisatie van conferenties, master classes en andere evenementen. 

De juiste kandidaat beschikt over de volgende kwaliteiten

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een coördinerende functie.
  • Je bent in staat om op een open en naar buiten gerichte manier op diverse niveaus binnen organisaties te communiceren, adviseren en opereren. 
  • Je bent empathisch en hebt mensenkennis en daardoor werk je goed met anderen samen. Snel schakelen lukt door jouw grote aanpassingsvermogen goed. 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (de voertaal van FAR).
  • Je hebt kennis met het doen van wetenschappelijk onderzoek in het algemeen en van data verzameling en management in het bijzonder (archival, survey, experimental).
  • Nauwgezet, resultaatgericht en besluitvaardig. Gewend om zelfstandig te opereren. Zeer accuraat, gestructureerd en stressbestendig.
  • In staat om effectief en met gevoel voor verhoudingen te communiceren tussen verschillende stakeholders, met name de (internationale) onderzoeksteams en de aangesloten accountantsorganisaties waar het gaat om dataverzameling.
  • Je hebt affiniteit met het accountantsberoep maar hoeft geen deskundige op dat gebied te zijn.

   
Wie zijn wij? 

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus!

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.


De Foundation for Auditing Research

FAR is een autonome onderzoeksinstelling gericht op wetenschappelijk onderzoek naar factoren die bepalend zijn voor de controlekwaliteit. De 10 grootste accountantskantoren in Nederland financieren gezamenlijk de activiteiten van de stichting en stellen onderzoeksdata ter beschikking aan de onderzoekers van FAR. De FAR is daarmee een unieke samenwerking tussen wetenschap en praktijk, versterkt de leercurve van het accountantsberoep en haar stakeholders, voedt het accountantsonderwijs en biedt duurzame ondersteuning aan de research community op het gebied van auditing, zowel binnen Nederland als internationaal. De door de FAR uit te voeren werkzaam-heden bestaan uit drie delen: het ontsluiten van onderzoeksdata, het entameren en (doen) uitvoeren van onderzoeksprojecten en ten slotte het breed communiceren over de kennisvoortgang. De FAR is opgericht in oktober 2015 als onderdeel van het verbeterplan van de accountantssector “In het publiek belang”. Bij oprichting van FAR is gekozen voor een ingroeimodel wat betreft de managementorganisatie. Gezien de bestendige groei van activiteiten van FAR heeft het FAR bestuur recent besloten de managementorganisatie te professionaliseren. Zie voor meer informatie over FAR de website: http://foundationforauditingresearch.org/


Wat bieden wij?

Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve seminars en lunchcolleges. Onze ambitie is om in 2020 in de top 20 van Europese Business Schools te staan. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om op je eigen wijze bij te dragen aan deze doelstelling.

Een salaris met een minimum van € 2.177,- en een maximum van € 2.951,- bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 7). 

Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

 
Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag je reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae via jobs@nyenrode.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Prof. Dr. Olof Bik RA, Program Director Accountancy Programs, e-mail: o.bik@nyenrode.nl, tel: 0346-295869 of 06-51271098.
 

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Back to overview

Tags